Betyg: 4

Min partner, kille, tjej startar bråk för ingenting.

relationslabbet

Det kan också vara så att din partner har vuxit upp i en familj med mycket konfliktfyllda situationer. Din partner kan då ha vant sig vid emotionellt hög temperatur genom att gräl tillhör vardagen. Föräldrarnas agerande gentemot din partner ger han/henne uppfattningen att det är så som relationer skall vara. Han/hon tar då med sig detta mönster in i sin nya relation. Om din partner vant sig vid en kamp som barn kan det kännas både ovant och till och med hotande att ha en hälsosam och fungerande relation. Din partner kan hata dessa brister men många gånger ser han/hon till att återskapa samma relationer som vuxna med exakt samma fel och brister. Jag har mött bumerangeffekten så många gånger att jag inte längre förvånas över människans svårigheter att ibland bryta invanda mönster.
Du måste inse att du själv bär ansvaret, först då kan du närma dig din partner.


Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

En bra artikel som fått mig att ifrågasätta de män jag mött!!! utan att själv gå in och ställa tillrätta ( ty det är lönlöst! ), kan jag nu gå vidare till fruktbara relationer!! Dessa män har saknat självinsikt och jag själv har anpassat mig i det längsta........men nu är det stopp!! Tack
karen
2007-12-09 09:01:14


två + sex = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!