Betyg: 4.3

"Min kille, tjej bråkar och behandlar mig illa"

relationslabbet

Medberoende kan ställa till det rejält för oss. Det finns massvis med tillfällen där faktiskt folk beter sig väldigt illa men det finns ochså tillfällen där vi genom vår passivitet "lär" vår partner hur de kan behandla oss.

Du lär din partner han, hon hur de ska behandla dig


Det är inte helt ovanligt att personer i relationer gör våld på sig själva genom att inte sätta tydliga gränser. Dr Phil talar om att vi lär människor hur de behandlar oss. Generellt lär sig vår partner genom den feedbacken de får av oss. Det betyder att du både medvetet och omedvetet kommer att ge feedback till de människor du har omkring dig. Här kan du testa din relation www.lovetestnow.com

När inte gränser är tydliga kommer dessa människor fortsätta att pressa sina gränser till dess att du sätter ner foten. Varje relation definieras därmed med hjälp av de inblandades beteenden. Detta sker antingen genom att du belönar dem eller att du passivt tillåter dem fortsätta sitt negativa beteende.
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

två + åtta = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!