Betyg: 4.4

Myt 12 En bra relation kräver sex

relationslabbet

Konservativa krafter inom kyrkan har länge sett på människans sexualitet som något som används i fortplantningssyfte.
Se inte på sexualiteten som något som bara består av en fysisk akt. Sexualiteten är också en viktig dimension för att synliggöra de emotionella byggstenarna uppskattning, uppmärksamhet, omtanke och beröring. Att hålla handen ger också fysisk kontakt som kan skapa trygghet och en del av den sexuella dimensionen.
Läs mer på Relationsskolan
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

användbar och intressant artikel, hittade mycket användbar information, glad att gå med i din community 192.168.1.1
malkova mali
2019-04-08 10:40:53


Madde, tråkigt att höra, men finns något positivt, det är att det är ett relativt vanligt förekommande problem, som det finns flera olika effektiva lösningar på (alla är inte lika, vi behöver alla lite olika saker). Det sexuella sitter till absolut största delen i våra huvuden(och eftersom du kan få, så är det högst sannolikt inget fysiskt fel på dig, utan antagligen en mental blockering, som med rätt hjälp, inte alls behöver vara svår att lösa). Lycka till. :)
Stadig
2009-10-16 02:00:27


Jag har ett stort problem, jag kan inte få orgasm när min pojkvän slickar mig eller rör mig med sina fingrar, jag kan inte få orgasm när jag gör det själv med fingrar heller så sex gör ingenting för mig, jag känner absolut ingenting. Det enda sättet jag kan få orgasm på som jag har klurat ut är att ligga på mage och pressa en bit tyg mot underlivet och det kan ju inte min pojkvän göra åt mig så jag har bara sex för hans skull och inte för min egen men det kanske är det man måste göra..
Madde
2009-07-27 22:12:45


Ja sex utan känslor har jag testat, men det ger ju ingenting för utom att man har fått lite närhet för en stund. Sen är det lika tomt igen..Har använt mej av det för att få lite närhet en stund..Eller som en täckmantel för det jag egentligen vill ha. En relation.
AK
2008-11-27 10:49:12


Det finns så mycket mer i livet än sex, det är bara att inse det....
hello
2008-08-30 13:42:29


Sex är en stor del av ett förhållande tkr iaf jag. Sex för en samman det är bra för förhållandet. Man kan ha sex i så många olika situationer och sex löser ofta saker sex kan avlsuta ett tjaffs, sex kan göra en underbar kväll underbarare, sex kan göra en glad, sex får en att må bra att känna sig lugn och avslappnad.
Shorty
2008-06-30 21:33:24


Sex är, när det är kärlek med i bilden, otroligt vackert och på ett sätt "heligt" i en relation. Det är, när det är som bäst, ett uttryck för tilliten och närheten mellan två människor och skapar djup närvaro och samhörighet. Sen finns det sex utan känslor. Det blir mekaniskt, som att onanera i, eller med, en annans kropp. Ett sätt att göra sig av med frustrationer, rastlöshet och tomhet. Men som jag upplevt, så förstärks dessa känslor bara ännu mer effteråt.
sara rosling
2008-05-08 09:06:46


nio + ett = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!