Betyg: 4

"Vad bråkar man om i relationer?"

relationslabbet
Om vi bortser från de vanligaste städning, pengar och sex så finns det många gånger djupare och gömda problem som ger näring åt konflikter och gör dem mycket mer intensiva och smärtfulla än de annars skulle vara.

bråkar om städningen hela tiden


När du väl förstår detta kommer du vara redo att acceptera det mest förvånande fakta om relationen. De flesta djupare gräl och bråk saknar en perfekt lösning.
Jag upphör aldrig att förvånas över att par tycks bli så förvånade att samma gamla problem kommer upp åter och åter igen. Om du känner att du känner igen dig kan det var bra att dra öronen åt sig. Troligtvis sitter ni fast i ett djupare mönster.

Gör ett test och se vilka olikheter ni har

Det beror på att de flesta tunga diskussioner i en relation handlar om att parterna har olika värderingar, olika livsstil, personlighetskartan är inte verkligheten. Den enda nyttan med att bråka om dessa olikheter är att de lyckas med att slösa tid och förstöra sin relation.
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

tre + två = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!